Jootje » Eten en Drinken: Pagina 7
Artikelen 61 - 70 van 85 in de rubriek Eten en Drinken

Eten en Drinken

Pastarecepten: Lasagne

Pastarecepten: Lasagne

Lasagne, een pastagerecht waar vele recepten van bestaan. In dit artikel vindt u bijvoorbeeld het recept van lasagne met gehaktballetjes of groene lasagne van Ferrara. Alle recepten zijn voor vier per… Recepten, 20-08-2007

Pastarecepten: Ravioli

Ravioli, de deegkussentjes. Een deegwaar waar je heerlijke recepten van kan maken. U leest hier de recepten van ravioli met champignons, ravioli met boter en salie, ravioli met geitenkaas, ravioli met… Recepten, 03-12-2007

Raclette, een Zwitsers gerecht

Raclette is een nationaal gerecht van Zwitserland. Heerlijk tijdens de koude winteravonden met vrienden racletten. Raclette is een gerecht met speciale raclettekaas, gemaakt voor dit gerecht. Wat het… Buitenlands, 24-05-2007
Recept: maïstortilla’s en bloemtortilla’s zelf maken

Recept: maïstortilla’s en bloemtortilla’s zelf maken

Tortilla’s, een geliefd gerecht. Ze kunnen gemaakt worden van maïsmeel en van bloem en dit is gemakkelijk zelf te maken. U vindt hier het recept om maïstortilla’s en bloemtortilla’s te maken. Recepten, 20-08-2007

Recepten met Koffierecepten

Boerenjongens, rozijnen op brandewijn, is een traditionele lekkernij in veel streken van ons land. Het wordt vaak gegeten met bijzondere gelegenheden als geboortes en bruiloften. Hieronder staan drie… Recepten, 15-07-2007

Recepten voor een bospicknick

Een bos tijdens het najaar leent zich uitstekend voor een lange wandeling. En de herfst is een goed seizoen om te picknicken. Warme gerechten om op temperatuur te blijven, een kleed om op te zitten en… Recepten, 08-08-2007
Recepten: Bretonse mosselen en gegratineerde mosselen

Recepten: Bretonse mosselen en gegratineerde mosselen

De mossel, de bekendste van de schelpdieren, is er in vele soorten en maten. De Hollandse is er van extra (klein) tot de jumbo. Het seizoen loopt van augustus tot april, het lekkerst zijn ze in septem… Recepten, 23-07-2007

Richtlijnen voor de tafel en voor aan tafel

Een goede keuken alleen volstaat niet meer voor de fijnproever. Van belang zijn een verzorgd kader, een hartelijke sfeer en een smaakvol gedekte tafel. Diversen, 26-06-2007

Richtlijnen voor het opdienen en het eten

Een goede keuken alleen volstaat niet meer voor de fijnproever. Van belang zijn een verzorgd kader, een hartelijke sfeer en een smaakvol gedekte tafel. Diversen, 26-06-2007
Sociaal Hygiëne Beleid

Sociaal Hygiëne Beleid

Sociaal Hygiëne is een wettelijke eis als je een horecabedrijf wilt starten. Logisch, als beheerder, bedrijfsleider en/of ondernemer in een horecabedrijf, draag je grote verantwoordelijkheden. Ten opz… Horeca, 09-05-2007