Jootje » Specials » Oostenrijkse keuken

Recepten uit de Oostenrijkse keuken

Recepten uit de Oostenrijkse keuken Op vakantie in Oostenrijk heeft u een aantal gerechten gegeten, die u bevielen. U wilt het graag thuis proberen te maken en gewoon weer eens iets anders eten en dat geweldige vakantiegevoel terugkrijgen! In deze special vindt u recepten uit de Oostenrijkse keuken. Voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten of heerlijke zoete gerechten. De ingrediënten staan bij elk recept overzichtelijk opgesomd. De geliefde gerechten die u tijdens de wintersport heeft gegeten, kunt u nu zelf maken!

Veel plezier met het voorbereiden van de Oostenrijkse gerechten! En natuurlijk eet smakelijk.

De Oostenrijkse keuken: Voorgerechten

Voorgerechten uit Oostenrijk. Een heerlijke haringsalade, aardappelkaas, paprikakaas of een gerecht met kaantjes. De recepten vindt u hier.

De Oostenrijkse keuken: Hoofdgerechten

Diverse hoofdgerechten uit de Oostenrijkse keuken. Recepten voor diverse knödels, bloedworst, aardappelgoulash en meer leest u hier. De recepten zijn voor 4 personen.

De Oostenrijkse keuken: Nagerechten

Diverse nagerechten uit Oostenrijk. Bakdeeg, slotenmakerjongens, aardappeldeeg, knödels en Weense wasmeisjes.

De Oostenrijkse keuken: Zoete gerechten

Zoete gerechten uit Oostenrijk. Heerlijke Kaiserschmarrren, kaneelkoek uit Karinthië, of chocoladecake met slagroom, gebakken eiwitschuim, gemarmerde tulband en een noten ringcake. Deze recepten vindt…
Gepubliceerd door Jootje op 15-10-2007. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.