Jootje » Eten en Drinken: Pagina 3
Artikelen 21 - 30 van 85 in de rubriek Eten en Drinken

Eten en Drinken

Dessertbuffet: Mogelijkheden & Tips voor Voorbereiding

Een dessertbuffet is iets speciaals. U kunt al een dessertbuffet vanaf 4 personen serveren, maar ook voor 40 personen. Voor dit aantal is natuurlijk een andere opstelling van het buffet nodig. Lees hi… Producten, 16-12-2008

Dessertbuffet: Tips voor de Garnering

Bij het dessertbuffet hoort een garnering. Met garnering ziet uw buffet er meteen een stuk verzorgder uit. Hoe garneer ik mijn dessertbuffet en wat kan ik kant en klaar voor de afwerking van de desser… Producten, 18-12-2008

Dessertbuffet: Welke desserts kan ik gebruiken?

Een dessertbuffet bestaat uit verschillende samenstellingen: Bavarois, sorbets, ijs, fruit, gebak, noem maar op. De keuze van de desserts is erg belangrijk om een geslaagd buffet op te stellen. Welke… Producten, 16-12-2008

Diepvriezen, hoe en wat

Diepvriezen is een bewaarmethode welke al behoorlijk ingeburgerd is. Van alle bewaarmethodes is diepvriezen zeker de meest natuurlijke, alleen van het natuurelement ‘koude’ wordt gebruik gemaakt om le… Diversen, 04-09-2007

Diverse manieren om soep te garneren

Er zijn vele manieren om uw soep of bouillon te garneren, om een extraatje toe te voegen aan uw zelfgemaakte soep. Denk aan kruiden, groenten, maar ook pasta’s, brood of flensjes. En de welbekende soe… Diversen, 21-11-2008
Eekhoorntjesbrood, om zelf te drogen

Eekhoorntjesbrood, om zelf te drogen

Aan de voet van een berk, beuk of eik groeit het goudbruine eekhoorntjesbrood. Een heerlijke herfstdelicatesse met een walnootachtige aroma. Droog deze smaakvolle zwam en leg een voorraad aan voor de… Producten, 29-07-2007

Eetbare bloemen in de lente

Eetbare bloemen vindt u ook in de lente. Zij geven een extra smaak en geur aan gerechten en dranken. In dit artikel staan een aantal eetbare bloemen met Latijnse naam en de beschrijvng hoe u de bloeme… Diversen, 27-08-2007

Eetbare bloemen in de nazomer en de herfst

In de nazomer en herfst zijn er diverse eetbare bloemen aanwezig. Culinair gezien geven zij een extra smaak en geur aan gerechten en dranken. U vindt hier een aantal van deze eetbare bloemen met de La… Diversen, 27-08-2007

Eetbare bloemen in de zomer

Eetbare bloemen geven een extra smaak en geur aan gerechten en dranken. Soms zelfs nog beter als kruiden. De bloemen hebben een sterke aroma en kunnen uitstekend gecombineerd worden met voedingsmiddel… Diversen, 27-08-2007
Eten en drinken op de Canarische Eilanden

Eten en drinken op de Canarische Eilanden

Bent u op de Canarische Eilanden op vakantie en u wilt lekker een hapje eten in een typisch Spaans of Canarisch restaurant? Lees dit artikel en u weet precies wat er op het menu staat. Buitenlands, 13-03-2008