Jootje » Specials » Aperitieven
Jootje: Informatie van A tot Z

Aperitieven, tips en recepten voor aperitieven

Aperitieven, tips en recepten voor aperitieven Een feestje, een bruiloft, een receptie, of zomaar, bij vele gelegenheden worden er aperitieven geschonken. In deze special leest u tips voor het opdienen van de aperitieven en enkele recepten.
Vele aperitieven worden in andere glazen geschonken. Waar moet ik opletten als ik de aperitieven opdien? U moet letten op de versheid van de ingrediënten, hoe het versierd wordt. Kortom, een leuke bezigheid om aperitieven te maken. Tevens staan in de special recepten voor aperitieven en cocktails.

Veel leesplezier!

Aperitieven, waar moet ik aan denken?

Het woord aperitief komt van het Latijnse 'aperire', wat 'openen' betekent. Dat een aperitief eetlustwekkend is, mogen we als een legende beschouwen. Ieder aperitief bevat alcohol. En alcohol is nu ee…
Aperitieven: praktische tips bij het opdienen

Aperitieven: praktische tips bij het opdienen

Het hele jaar door zijn aperitieven geliefd, in de zomer, bij een feestelijke gelegenheid. Hoe dien je een aperitief of cocktail op? U leest het hier.

Aperitieven en welkomstdrankjes

Aperitieven, een welkomstdrankje dat bij elke gelegenheid past. Welke temperatuur ook, er is altijd wel een passend aperitief.
Gepubliceerd door Jootje op 09-08-2007. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!