Jootje » Specials » Brunch
Jootje: Informatie van A tot Z

Diverse recepten voor de brunch

Brunchen, een heerlijk uitgebreid laat ontbijt. Met het gezin, ter gelegenheid van een feestje of zomaar. Een brunch kan in het weekend genomen worden of doordeweeks, er zijn geen vaste regeltjes voor.
Brunchen is een maaltijd dat is samengesteld uit ontbijt (breakfast) en lunch (lunch). In deze special vindt u diverse recepten voor voorgerechten, tussengerechten, broodjes, hoofdgerechten en desserts. Er zijn geen voorgeschreven gerechten voor de brunch, wat u het lekkerst vindt, komt op tafel of u stelt het in buffetvorm op. De tafeldecoratie tijdens de brunch is belangrijk en brengt een hoop gezelligheid met zich mee. Lees hier meer over tafeldecoratie en tafelversiering.

Veel plezier met de voorbereiding en eet smakelijk!
Brunchen, wat houdt dat in?

Brunchen, wat houdt dat in?

Brunchen, een maaltijd die door de Amerikanen is bedacht. Wilt u niet uw ontbijt én niet uw lunch missen, ga dan lekker brunchen. Een brunch is eigenlijk een laat ontbijt wat tussen 11 en 14 uur genom…
Brunch, voorgerechten en tussengerechten

Brunch, voorgerechten en tussengerechten

De laatste voorgerechten en tussengerechten voor de brunch. De recepten voor 8 personen van onder andere gerookte zalm met viseitjesroom, roerei met groene aspergepunten, roerei met gerookte zalm en b…

Brunch, broodjes en boter

Brood, iets wat niet kan missen tijdens een brunch. U leest hier een paar recepten met als hoofdingrediënt brood. De recepten zijn voor 8 personen.
Brunch hoofdgerechten

Brunch hoofdgerechten

Een aantal heerlijke recepten voor hoofdgerechten tijdens de brunch. Kip met een slaatje, quiche met waterzooi van kip, quiche met vis uit de Noordzee, spinaziepannenkoeken met kalkoenragout, Tagliate…
Brunch, desserts

Brunch, desserts

Wat is een mooiere afsluiting van een brunch dan een dessert? U leest hier een paar recepten van desserts, voor 8 personen.
Gepubliceerd door Jootje op 11-11-2007. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!