Jootje » Specials » Kerst
Jootje: Informatie van A tot Z

Recepten voor de kerst en feestdagen

In deze special vindt u diverse recepten voor kerst en de feestdagen. Tijdens deze periode willen we allemaal wel iets lekkers en aparts eten.
Lekker een cocktail drinken of glühwein tijdens een borrel of de feestmaaltijd, heerlijke hoofdgerechten voorbereiden en als afsluiting van het diner een verrassend dessert op tafel brengen. U vindt hier recepten voor deze maaltijden, vis, rund, wild, desserts.
Bovendien vindt u diverse recepten voor alcoholvrije drankjes, zoals punch, ideaal voor de kinderen en recepten voor koekjes en andere lekkernijen.

U leest hier verschillende recepten, onderverdeeld per gang.

Blijf deze special in de gaten houden, er komen meer recepten bij.
Kerstcocktails recepten

Kerstcocktails recepten

Een aantal cocktailrecepten speciaal voor de kerst! De cocktails zijn heel makkelijk te maken en zijn in korte tijd klaar.

Kerstdrankjes Aardbeienbowl

Bowl, een geliefd drankje. U vindt hier diverse recepten voor aardbeienbowl. Alcoholische aardbeienbowl met rosé wijn, alcoholische aardbeienbowl met witte wijn en alcoholvrije aardbeienbowl.

Kerstdrankjes Frambozenbowl en meloenbowl

Frambozenbowl en meloenbowl. Drankjes waar ook de kinderen dol op zullen zijn. U vindt hier het alcoholvrije recept voor frambozenbowl speciaal voor de kinderen, het alcoholische recept voor frambozen…
Kerstrecepten  Nagerechten

Kerstrecepten Nagerechten

Wilt u tijdens uw feestmaal een heerlijk nagerecht op tafel toveren? U vindt hier diverse recepten voor nagerechten tijdens de kerst. Uw familie of vrienden zullen versteld staan wat u in de keuken he…
Gepubliceerd door Jootje op 09-12-2008. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!