Jootje » Specials » Kerst
Jootje: Informatie van A tot Z

Recepten voor de kerst en feestdagen

In deze special vindt u diverse recepten voor kerst en de feestdagen. Tijdens deze periode willen we allemaal wel iets lekkers en aparts eten.
Lekker een cocktail drinken of glühwein tijdens een borrel of de feestmaaltijd, heerlijke hoofdgerechten voorbereiden en als afsluiting van het diner een verrassend dessert op tafel brengen. U vindt hier recepten voor deze maaltijden, vis, rund, wild, desserts.
Bovendien vindt u diverse recepten voor alcoholvrije drankjes, zoals punch, ideaal voor de kinderen en recepten voor koekjes en andere lekkernijen.

U leest hier verschillende recepten, onderverdeeld per gang.

Blijf deze special in de gaten houden, er komen meer recepten bij.
Kerstcocktails recepten

Kerstcocktails recepten

Een aantal cocktailrecepten speciaal voor de kerst! De cocktails zijn heel makkelijk te maken en zijn in korte tijd klaar.

Kerstdrankjes – Aardbeienbowl

Bowl, een geliefd drankje. U vindt hier diverse recepten voor aardbeienbowl. Alcoholische aardbeienbowl met rosé wijn, alcoholische aardbeienbowl met witte wijn en alcoholvrije aardbeienbowl.

Kerstdrankjes – Frambozenbowl en meloenbowl

Frambozenbowl en meloenbowl. Drankjes waar ook de kinderen dol op zullen zijn. U vindt hier het alcoholvrije recept voor frambozenbowl speciaal voor de kinderen, het alcoholische recept voor frambozen…

Glühwein recepten

Glühwein hoort bij de kerst, vooral in de wintersportlanden. Glühwein wordt overal ter wereld in diverse varianten gedronken, op de kerstmarkt, tijdens de wintersport of thuis.

Kerstrecepten – Kerstpunch

Een warme punch warmt heerlijk op van binnen. Niet alleen bij het bezoek aan de Kerstmarkt, ook gezellig voor de televisie of na een wandeling in de kou.
Kerstrecepten - Rund

Kerstrecepten - Rund

Recepten met rund voor tijdens de kerst of de feestdagen. Heerlijke, afwisselende gerechten met groente, pasta en sauzen.

Kerstrecepten – Wild

Wild. Iets wat veel mensen graag tijdens de kerst en de feestdagen eten. Het is iets speciaals en toepasselijke tijdens deze periode. U leest hier een aantal recepten voor heerlijke wildgerechten.
Kerstrecepten – Vis

Kerstrecepten – Vis

Wilt u geen vlees eten tijdens de kerst? U vindt hier een aantal visrecepten voor de kerst en voor tijdens de feestdagen. Weer eens iets anders…
Kerstrecepten – Nagerechten

Kerstrecepten – Nagerechten

Wilt u tijdens uw feestmaal een heerlijk nagerecht op tafel toveren? U vindt hier diverse recepten voor nagerechten tijdens de kerst. Uw familie of vrienden zullen versteld staan wat u in de keuken he…
Gepubliceerd door Jootje op 09-12-2008. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!