Jootje » Specials » Massages

Diverse massagetechnieken en tips

Stress is niet altijd te vermijden en de daarmee gepaard gaande spanning ook niet. Maar wat als het op het werk of in het gezin weer eens hectisch toegaat? Neem de tijd, ontspan en verwen de zinnen! Een massage is pure ontspanning. De huid is namelijk heel gevoelig voor streling. Ontspanning is hoofd- en huid-zaak. In deze special over massages leest u diverse technieken en tips om uzelf of uw partner te verwennen. Ten eerste is het belangrijk de basisregels van een massage te kennen om een heerlijke, ontspannende, maar vooral juiste massage te geven. De klassieke massage, de Zweedse massage, en de ayurvedische massage worden uitgebreid uitgelegd. Belangrijk bij de meeste massages is het gebruik van massageolie. Dit is voor het gemakkelijk glijden van de handen over de huid, zonder schokkende bewegingen te maken. Er wordt uitleg gegeven over diverse etherische oliën.

Houd deze special in de gaten, er komen meer onderwerpen aan het licht!

Succes en veel plezier!
Massage: Belangrijke massageregels

Massage: Belangrijke massageregels

Om te zorgen dat het bij het masseren meteen goed gaat, moet u een paar basisregels in acht nemen. U dient te weten hoe u uw handen tijdens het masseren op de juiste plaats goed gebruikt.
Massage: De klassieker  De Zweedse massage

Massage: De klassieker De Zweedse massage

Met wrijven, wringen en kneden ging de Zweed Per Henrik Ling aan het begin van de 19e eeuw zijn medemens te lijf. Zijn behandelingsmethode wordt vandaag de dag nog gezien als de beste ontspannings- en…

Massage: Ayurvedische massage

De ayurveda, de Indische gezondheidsleer met een eeuwenlange traditie, vertelt dat iemand het nodig heeft om gestreeld te worden als diegene door stress steeds weer uit balans raakt.

Massage: Olie op de huid

Warme olie streelt de huid as fluweel. Voel hoe soepel de huid nu is en laat u door heerlijke geuren genieten. Met zuivere olie of met een oliemengsel, ontspanning geeft het zeker.
Gepubliceerd door Jootje op 12-01-2008. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.