Jootje » Hoofdpagina » Welkom!

Populaire artikelen

Spaans: Afkortingen

Afkortingen, u komt ze overal tegen. Zo ook in Spanje. Hier een duidelijk overzicht met afkortingen die u in Spanje tegen kunt komen, op vakantie, in het bedrijfsleven, tijdens een etentje, met de bet…

Natriumarm- of zoutarm dieet, wat wel en niet mag

Een natriumarm- of zoutarm dieet wordt voorgeschreven in geval van bijvoorbeeld nierziekten, hartziekten, zwangerschapsintoxicatie of bij verhoogde bloeddruk.

Zeilen: De onderdelen en hun doel

Elk onderdeel aan boord heeft een eigen naam. Dit heeft het voordeel dat er in kritieke situaties, die snel handelen vereisen, geen spraakverwarring kan ontstaan. Vooral met het touwwerk is het zaak d…
Spaans: Onregelmatige werkwoorden I

Spaans: Onregelmatige werkwoorden I

In dit artikel vindt u onregelmatige werkwoorden in het Spaans. Deze werkwoorden zijn vervoegd: 'zijn', 'zich bevinden', 'gaan', 'hebben', 'zien', 'kunnen', 'maken/ doen', 'zeggen' en 'kennen'.

Buikspieroefeningen en mythes over Buikspieren

Wie droomt er niet van een strakke buik of een six-pack? In dit artikel worden buikspieroefeningen besproken om jou te helpen aan een strakke buik. Echter, het is enorm belangrijk als je gaat trainen,…

Verpakkingsmateriaal voor invriezen

Voor het invriezen moeten de producten op de juiste wijze worden verpakt. Zo blijft de kwaliteit op hetzelfde niveau. Wordt verkeerd verpakkingsmateriaal gebruikt of de pakjes van vlees gaan stuk, ont…
Hoe kook ik in de magnetron?

Hoe kook ik in de magnetron?

Koken in de magnetron is eigenlijk heel gemakkelijk. Het eten is snel klaar, de kooktijd is veel lager, de voedingsmiddelen zijn snel ontdooid en het bedienen van de magnetron is makkelijk. Maar hoe k…
De costa's in Spanje

De costa's in Spanje

De vakantieperiode is bijna aangebroken. Veel mensen zijn op zoek naar een leuke bestemming, voor de hele familie of gezellig met z’n tweetjes. In dit artikel worden alle costa’s in Spanje behandeld.

Richtlijnen voor het opdienen en het eten

Een goede keuken alleen volstaat niet meer voor de fijnproever. Van belang zijn een verzorgd kader, een hartelijke sfeer en een smaakvol gedekte tafel.

Wat is dehydratie?

Onder dehydratie verstaat men een tekort aan vocht, een verhoogd verlies van lichaamsvochtigheid, zonder dat er andere vochtigheid wordt opgenomen. Een te groot vochtigheidsverlies kan leiden tot prob…