Jootje » Specials » Pasta recepten
Jootje: Informatie van A tot Z

Recepten voor verschillende soorten pasta

Pasta, een bekend en geliefd recept. Er zijn verschillende soorten pasta, zoals lasagne, tagliatelle, pappardelle, bucatini, ravioli, macaroni. In deze special vindt u recepten voor deze soorten pasta en bovendien recepten voor heerlijke pastasauzen.

De pasta en pastasauzen

Wat dacht u van een Bolognese saus? Of een heerlijke bechamelsaus bij de tagliatelle. Vele recepten voor allerlei soorten deegwaren. Gemakkelijk klaar te maken en voor ieder wat wils. U kunt het zelf op smaak brengen met de kruiden die aangegeven staan in de recepten.

Voor u alfabetisch gesorteerd per pasta.

Eet smakelijk!
Pastarecepten: Lasagne

Pastarecepten: Lasagne

Lasagne, een pastagerecht waar vele recepten van bestaan. In dit artikel vindt u bijvoorbeeld het recept van lasagne met gehaktballetjes of groene lasagne van Ferrara. Alle recepten zijn voor vier per…

Pastarecepten: Ravioli

Ravioli, de deegkussentjes. Een deegwaar waar je heerlijke recepten van kan maken. U leest hier de recepten van ravioli met champignons, ravioli met boter en salie, ravioli met geitenkaas, ravioli met…
Gepubliceerd door Jootje op 03-12-2007. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!