Jootje » Specials » Pasta recepten
Jootje: Informatie van A tot Z

Recepten voor verschillende soorten pasta

Pasta, een bekend en geliefd recept. Er zijn verschillende soorten pasta, zoals lasagne, tagliatelle, pappardelle, bucatini, ravioli, macaroni. In deze special vindt u recepten voor deze soorten pasta en bovendien recepten voor heerlijke pastasauzen.

De pasta en pastasauzen

Wat dacht u van een Bolognese saus? Of een heerlijke bechamelsaus bij de tagliatelle. Vele recepten voor allerlei soorten deegwaren. Gemakkelijk klaar te maken en voor ieder wat wils. U kunt het zelf op smaak brengen met de kruiden die aangegeven staan in de recepten.

Voor u alfabetisch gesorteerd per pasta.

Eet smakelijk!

Pasta recepten: Pastasauzen I

Lekker uw eigen pastasaus maken. Zelf op eigen smaak brengen met kruiden, echt uw eigen gemaakte saus. U vindt hier de recepten voor kalfsbouillon, bruine kalfsfond, romige kaassaus, romige mostersaus…

Pasta recepten: Pastasauzen II

Uw eigen pastasaus maken, kruiden naar uw smaak en heerlijk genieten! De recepten voor een spinaziesaus, paddenstoelensaus, paprikasaus, gorgonzolasaus en groene pepersaus met citroen leest u hier.

Pasta recepten: Pastasauzen III

Wat is er heerlijker om zelf uw pastasaus te maken? U kunt het naar eigen smaak maken met kruiden en andere ingrediënten. U leest hier bijvoorbeeld hoe u Bolognese saus maakt, tonijnsaus, olijvensaus,…

Pasta recepten: Pastasauzen IV

Bij de pasta is het altijd lekker om een saus erbij te hebben. In dit artikel vindt u de recepten voor uiensaus, zalmsaus, tuinkruidensaus, bechamelsaus en tomatensaus.
Pasta recepten: Bucatini  Elleboogpasta

Pasta recepten: Bucatini Elleboogpasta

Bucatine, ook wel bekend als de elleboogpasta. U vindt hier diverse recepten met deze pastasoort, zoals elleboogpasta met sardientjes, elleboogpasta met spek en tomaten en elleboogpasta met paddenstoe…

Pasta recepten: Lasagne I

Lasagne, een pastagerecht waar vele recepten van bestaan. In dit artikel vindt u bijvoorbeeld het recept van lasagne met gehaktballetjes of groene lasagne van Ferrara.

Pasta recepten: Lasagne II

In dit artikel leest u diverse recepten voor lasagne, een heerlijk pastagerecht. Lasagne met spinazie of lasagne met groenten bijvoorbeeld.

Pasta recepten: Macaroni I

Lekkere recepten met macaroni. Dit deegwaar staat ook wel bekend als de kromme elleboogjes. U leest hier de recepten van macaroni met courgettesaus, of een saus met 4 kaassoorten, het geliefde quattro…

Pasta recepten: Macaroni II

Macaroni, kromme elleboogjes. U vindt hier heerlijke recepten voor dit deegwaar. Bijvoorbeeld macaroni met rookspek, of met zeevruchten. Of wat dacht u van macaroni alla Calabrese.

Pasta recepten: Pappardelle Brede lintspaghetti

Pappardelle, beter bekend als brede lintspaghetti. In dit artikel vindt u heerlijke recepten voor deze pastasoort. Bijvoorbeeld pappardelle met paddenstoelensaus of met krab.

Pasta recepten: Ravioli

Ravioli, de deegkussentjes. Een deegwaar waar je heerlijke recepten van kan maken. U leest hier de recepten van ravioli met champignons, ravioli met boter en salie, ravioli met geitenkaas, ravioli met…

Pasta recepten: Tagliatelle I

Tagliatelle, een pasta wat op spaghetti lijkt. In dit artikel vindt u diverse recepten voor tagliatelle, zoals tagliatelle met truffel of tagliatelle met tonijn.

Pasta recepten: Tagliatelle II

In dit artikel vindt u recepten voor tagliatelle, zoals tagliatelle met doperwten of tagliatelle met roomkaas en spinazie.
Gepubliceerd door Jootje op 03-12-2007. Het auteursrecht van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!