Jootje » Specials » Oostenrijkse keuken
Jootje: Informatie van A tot Z

Recepten uit de Oostenrijkse keuken

Recepten uit de Oostenrijkse keuken Op vakantie in Oostenrijk heeft u een aantal gerechten gegeten, die u bevielen. U wilt het graag thuis proberen te maken en gewoon weer eens iets anders eten en dat geweldige vakantiegevoel terugkrijgen! In deze special vindt u recepten uit de Oostenrijkse keuken. Voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten of heerlijke zoete gerechten. De ingrediënten staan bij elk recept overzichtelijk opgesomd. De geliefde gerechten die u tijdens de wintersport heeft gegeten, kunt u nu zelf maken!

Veel plezier met het voorbereiden van de Oostenrijkse gerechten! En natuurlijk eet smakelijk.

De Oostenrijkse keuken: Voorgerechten

Voorgerechten uit Oostenrijk. Een heerlijke haringsalade, aardappelkaas, paprikakaas of een gerecht met kaantjes. De recepten vindt u hier.

De Oostenrijkse keuken: Hoofdgerechten I

Diverse hoofdgerechten uit de Oostenrijkse keuken. Recepten voor diverse knödels, bloedworst met gebakken aardappelen en aardappelgoulash leest u hier.

De Oostenrijkse keuken: Hoofdgerechten II

Verschillende recepten van hoofdgerechten uit Oostenrijk. In deze reeks vindt u diverse knödels en kaasnudeln uit Karinthië.

De Oostenrijkse keuken: Hoofdgerechten III

Een aantal hoofdgerechten uit de Oostenrijkse keuken. Kaasspätzle, Schinkenflecherln en forellenfilet met amandelen.

De Oostenrijkse keuken: Hoofdgerechten IV

Hoofdgerechten uit Oostenrijk. In dit artikel vindt u recepten voor gekookte forel, gepaneerde karper en gepaneerde kip.

De Oostenrijkse keuken: Hoofdgerechten V

Een aantal recepten van hoofdgerechten uit Oostenrijk. Bijvoorbeeld de bekende Wiener Schnitzel, of heerlijke gevulde kip, Weense rijst, pasta, vlees met mierikswortel of biervlees uit Salzburg.

De Oostenrijkse keuken: Nagerechten I

Diverse nagerechten uit Oostenrijk. Bakdeeg, slotenmakerjongens, aardappeldeeg, knödels en Weense wasmeisjes. Deze recepten leest u hier.

De Oostenrijkse keuken: Zoete gerechten I

Zoete gerechten uit Oostenrijk. Heerlijke Kaiserschmarrren, kaneelkoek uit Karinthië, of chocoladecake met slagroom. Deze recepten vindt u hier.
De Oostenrijkse keuken: Zoete gerechten II

De Oostenrijkse keuken: Zoete gerechten II

Nog meer zoete gerechten uit Oostenrijk. U leest hier de recepten van gebakken eiwitschuim, gemarmerde tulband en een noten ringcake.
Gepubliceerd door Jootje op 15-10-2007. Het auteursrecht van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!