Jootje » Eten en Drinken: Pagina 2
Artikelen 11 - 20 van 85 in de rubriek Eten en Drinken

Eten en Drinken

Cocktails met Bacardi

Heerlijke recepten voor cocktails met Bacardi. Bacardi heeft verschillende producten op de markt gebracht, zoals Bacardi Carta Blanca, Bacardi 8 Años, Bacardi Reserva en Bacardi Black. Van deze soorte… Recepten, 29-08-2007

Crumble, een heerlijk product

Een heerlijke gratin met een krokante kruimellaag: crumble is comfort food bij uitstek. Enkele suggesties voor zoete én hartige crumbles. Producten, 30-07-2007
De garnaal: het onderdeurtje

De garnaal: het onderdeurtje

De Zeeuwse kustwateren en de Waddenzee zijn de voornaamste vangstgebieden van de Nederlandse grijze garnaal of de Noordzeegarnaal. Een paar weetjes over de garnaal en een heerlijk recept, in dit artik… Producten, 23-07-2007
De mosselen: de grote dame in het zwart

De mosselen: de grote dame in het zwart

Zeeland herbergt een bron van lekkernijen, zoals de Mossel: de grote dame in het zwart. Tijdens het seizoen van half juni tot begin april woreden dagelijks scheepsladingen mosselen aangevoerd in de ha… Diversen, 23-07-2007
De oester: koningin van de zeevruchten

De oester: koningin van de zeevruchten

Aan de oester schrijft men al sinds de oudheid allerlei mytische kwaliteiten toe, niet in het minst het vermaarde libidoverhogende effect. Producten, 23-07-2007

De Oostenrijkse keuken: Hoofdgerechten

Diverse hoofdgerechten uit de Oostenrijkse keuken. Recepten voor diverse knödels, bloedworst, aardappelgoulash en meer leest u hier. De recepten zijn voor 4 personen. Recepten, 30-09-2007

De Oostenrijkse keuken: Nagerechten

Diverse nagerechten uit Oostenrijk. Bakdeeg, slotenmakerjongens, aardappeldeeg, knödels en Weense wasmeisjes. Recepten, 14-10-2007

De Oostenrijkse keuken: Voorgerechten

Voorgerechten uit Oostenrijk. Een heerlijke haringsalade, aardappelkaas, paprikakaas of een gerecht met kaantjes. De recepten vindt u hier. Recepten, 08-10-2007

De Oostenrijkse keuken: Zoete gerechten

Zoete gerechten uit Oostenrijk. Heerlijke Kaiserschmarrren, kaneelkoek uit Karinthië, of chocoladecake met slagroom, gebakken eiwitschuim, gemarmerde tulband en een noten ringcake. Deze recepten vindt… Recepten, 30-09-2007
Dessertbuffet: Dranken en Dienschotels & Couverts

Dessertbuffet: Dranken en Dienschotels & Couverts

Drank is belangrijk bij het dessertbuffet. Bij elk soort gebak hoort een andere wijn. Welke wijn neem ik het beste en wat schenk ik niet? Bij de opmaak van het dessertbuffet is het belangrijk op de di… Producten, 18-12-2008